Ny assisterande tränare i Almtuna IS Herrlag

Publicerad: 2024-07-03
I dag har vi glädjen att kunna presentera ytterligare en tränare till vårt herrlag, Marcus Ragnarsson. Avtalet är överenskommet och skrivet på 2+1 år.

De senaste fem säsongerna har Marcus varit assisterande tränare i Landslaget och Tre kronor på Svenska Ishockeyförbundet samt assisterande tränare i Djurgården Hockey. Marcus kommer att vara en del av tränarteamet i Almtuna IS Herrlag, men även medverka på hockeygymnasiet. Detta blir en viktig koppling mellan herrlagsverksamheten och vår juniorverksamhet, att nyttja Marcus erfarenhet och kunskap till unga spelare i Almtuna IS.

Nicklas Danielsson uttrycker:”Vi är glada över att kunna presentera Marcus till vårt tränarteam. Att få tillbaka Marcus till Almtuna med sina erfarenheter som både spelare och ledare på den absolut högsta nivån känns väldigt bra och verksamhetshöjande. Marcus främsta arbetsuppgift kommer rikta sig mot det defensiva delarna i spelet.”

”Det känns bra att vara tillbaka i Almtuna efter några år med andra uppdrag. Jag ser fram emot säsongen där ambitionen är att vi ska fortsätta att utvecklas både som individer och lag” säger Marcus Ragnarsson.